RESERVES

COM FER LA RESERVA?

1-   Comprova la disponibilitat del dia i hora que desitgis en el calendari, omple el formulari i envia’l.

2-   Festa La Sala es posarà en contacta per confirmar,o no, la seva disponibilitat.

3-  Per realitzar la reserva és precís donar una bestreta de 50€ en concepte de fiança mitjançant transferència bancaria que se l´indicarà o en efectiu.

 Si la bestreta no es realitza en el plaç de 48h, la reserva serà anul.lada.

 Et regalem les invitacions perquè l´anfitrió/na les pugui repartir. Inclou mapa i direcció de la sala.

 4-   Uns dies abans del dia de l´esdeveniment, un responsable de Festa La Sala et trucarà per concretar detalls. També rebràs un e-mail amb les condicions de la sala. Aquest e-mail donarà conformitat a l´acceptació de les condiciones i les normes d´ús de la sala.

5-   En el dia contractat, una persona de Festa La Sala us esperarà a la porta a la hora concertada. En el cas que el client no aparegui en el plaç d´uns 15min de la hora prevista, la reserva quedarà anul.lada i els diners no seran reemborsats.

6- Un cop arribeu es farà entrega de les claus i us explicaran amb detall tot el funcionament de la sala, comprovant que està tot correcta. A continuació es firmarà el contracte de lloguer i es mostrarà el DNI per acreditar la persona titular de la reserva.

El import de la reserva, i si s’escau, del serveis  complementaris contractats, s´haurà d´abonar ABANS del començament de la festa o esdeveniment.

7- Quan quedin 15 min per finalitzar el contracte, un responsable de Festa La Sala entrarà per comprovar las instal·lacions.

Si la sala està tot correctament tal i com s´ha trobat a l´inici i ha complert amb  les condiciones i les normes d´ús, es procedirà a tornar els diners de la fiança. En cas contrari, Festa La Sala no tornarà els diners i es quedaran en concepte de neteja e incompliment.

També ho pots fer enviant un e-mail a info@festalasala.cat

local